667 Sayılı KHK İle Kayıtlı Öğrencilerin Kayıt Yenileme İşlemleri Hakkında

• Öğrencilerimiz (Özel öğrenciler hariç) ödeyecekleri ücretleri 5 Eylül 2017 tarihinden itibaren https://pos2.maltepe.edu.tr/default.aspx sayfasından borç sorgusu yaparak öğrenebileceklerdir.
  • YÖK kararı gereği , bu öğrencilerimizin 2017-2018 Eğitim Ücretleri Temmuz 2017 Enflasyon (TÜFE %9,79 )oranında arttırılacaktır. Öğrencilerimiz bu ücreti 5 Eylül 2017 tarihinden başlayarak her ayın 20’sine kadar 9 eşit taksitte ödeyebileceklerdir.
  • Bir önceki eğitim döneminden ödenmemiş borcu (taksiti) bulunan ve / veya 2017 – 2018 Eğitim Ücreti ilk taksitini ödemeyen öğrencilerin kayıt yenileme/ders seçme işlemi yapması mümkün değildir.
  • Aynı şekilde Üniversitemizde özel öğrenci statüsünde eğitim alan öğrencilerimizden , yerleştikleri üniversitelere bir önceki dönemden ödenmemiş borcu (taksiti) olanların da kayıt yenileme ve ders kayıt işlemleri yapılamayacaktır.
  • Kayıt yenileme /ders seçme aşamasında problem yaşanmaması için ilgili ödemelerin zamanında yapılması önem arz etmektedir.

HESAP BİLGİLERİ

BANKA ADI: TÜRKİYE İŞ BANKASI MARMARA EĞİTİM KÖYÜ ŞUBESİ